Skip to main content

Ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Δ. ΑΡΡΙΑΝΩΝ»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τιμής (κατ’ είδος), για την ανάδειξη αναδόχου/αναδόχων της «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Δ. ΑΡΡΙΑΝΩΝ» για την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου Αρριανών συνολικής εκτιμώμενης αξίας 120.000,00 € με Φ.Π.Α. 24% .

  1. Στοιχεία αναθέτουσας αρχής: ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

Φιλλύρα 69300, Δημοτικό κατάστημα,

Τηλ: +30 25313 52800,

Φαξ: +30 25313 52826,

E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρμόδιος υπάλληλος: κ. Καραολάνης Ευάγγελος,

Ιστοσελίδα: www.arriana.gr

  1. Κωδικοί CPV: 34300000-0 «Μέρη και εξαρτήματα για αυτοκίνητα οχήματα και για τους κινητήρες τους»

34913000-0 «Διάφορα ανταλλακτικά»

  1. Κωδικός NUTS κύριου τόπου παράδοσης: EL513 {Ροδόπη}.
  1. Πρόσβαση στα έγγραφα: Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στην διεύθυνση (URL): μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.arriana.gr)
  1. Εναλλακτικές προσφορές: Δεν επιτρέπεται η επίδοση αντιπροσφορών, εναλλακτικών προσφορών και σε περίπτωση υποβολής τους απορρίπτονται ως απαράδεκτες.
  1. Δικαιούμενοι Συμμετοχής: Αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 2.2.1 της Διακήρυξης
  1. Αντικείμενο Δημόσιας Σύμβασης: Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια ανταλλακτικών, απαραίτητων για την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων για τις ανάγκες του Δήμου, καθώς και για την πραγματοποίηση εργασιών επισκευής συντήρησης των οχημάτων και μηχανημάτων για το έτος 2023, με διάρκεια υλοποίησης από την υπογραφή των συμφωνητικών και δημοσίευσης αυτών στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. σε μεταγενέστερο χρόνο έως και την 31η Δεκεμβρίου 2023.
  1. Υποβολή προσφορών: Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) και οι προθεσμίες υποβολής των προσφορών έχουν ως εξής:
  • Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 27-06-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00..
  • Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών (Διενέργειας Διαγωνισμού): 03-07-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.
  • Α/Α διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ: 195469 (Όσον αφορά την προμήθειας ανταλλακτικών)

                                                        195592  (Όσον αφορά την προμήθεια προμήθειας ελαστικών),

 

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

  1. Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μήνες από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.
  1. Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική.
  1. Χρηματοδότηση: Με βάση την αριθ. 62/2023 μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 120.000,00 € με Φ.Π.Α. 24%. Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει τα Κ.Α. του τακτικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 του Φορέα
  1. Διάρκεια Σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται την υπογραφή των συμφωνητικών και δημοσίευσης αυτών στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. έως και την 31-12-2023, ή την λήξη του φυσικού ή οικονομικού αντικειμένου σε προγενέστερο χρόνο.
  1. Εγγύηση συμμετοχής: Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 2,00% του προϋπολογισμού χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι 1.935,48 €, εφ’ όσον ο προσφέρων συμμετέχει για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών. Σε περίπτωση υποβολής προσφοράς για ένα είδος της παρούσας σύμβασης, το ύψος της εγγύησης συμμετοχής υπολογίζεται επί της εκτιμώμενης αξίας, εκτός Φ.Π.Α., του προσφερόμενου είδους. Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του διαγωνιζόμενου.
  1. Προδικαστική Προσφυγή: Προσφυγή μπορεί να υποβάλλεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, όπως ισχύει. Βλ. σχετικά: Άρθρο 3.4 της διακήρυξης.
  1. Δημοσιεύσεις: Η παρούσα θα δημοσιευθεί σε εφημερίδες και θα αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Το συνολικό κείμενο της διακήρυξης θα αναρτηθεί στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. (www.promitheus.gov.gr), στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. και στο portal του Δήμου arriana.gr. Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες και οι χώροι παράδοσης περιλαμβάνονται στην διακήρυξη του διαγωνισμού

Ο.Ε. 54/2023 || ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ || ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ || ΜΕΛΕΤΗ || ΕΕΕΣ |

  • Δημιουργήθηκε στις