Δήμαρχος

dimarxos 2

 

Σας καλωσορίζω στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου μας, που αποτελεί για εμάς μια πλατφόρμα ουσιαστικής συνεργασίας και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους δημότες μας και φιλοδοξούμε να αποτελέσει εργαλείο συνδιαμόρφωσης για το όραμα και το σχέδιό μας για τον τόπο.

Προσαρμοσμένη στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής μας, όπου η πληροφόρηση αποτελεί κεφάλαιο, έχει στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, των δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής.

Μέσα από την αυτή, παρέχουμε συνεχή και έγκυρη πληροφόρηση, τόσο για τα όργανα, τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Δήμου, όσο και για χρήσιμα στοιχεία που αφορούν στην οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ταυτότητα του Δήμου μας.

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την άμεση πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των δημοτών μας και δίνουμε ξεχωριστή σημασία στις νέες τεχνολογίες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η βελτίωση, τόσο της διαδικτυακής μας πύλης, όσο και των υπολοίπων ψηφιακών υποδομών του Δήμου, αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της Δημοτικής μας πολιτικής.

 

Ο Δήμαρχος
Αμέτ Ριτβάν

Diaugeia Logo
Govgr
Ermis Gov Gr
Tetragonika Govapp Gr
Kentro Koinotitas Logo
I Europi Sou

Δήμος Αρριανών

logo

Follow us on

Επικοινωνία

  • Δημαρχείο
  • Φιλλύρα
  • ΤΚ: 69300, Ροδόπη
  • Τηλ: 2531352800
  • email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.