Skip to main content

Συνοπτικός Διαγωνισμός για την προμήθεια καινούριου ημιφορτηγού 4Χ4

Ο Δήμαρχος Αρριανών προκηρύσσει Συνοπτικό διαγωνισμό με γραπτές σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας‐τιμής συμφερότερη), για την προμήθεια ενός καινούριου διπλοκάμπινου ημιφορτηγού οχήματος 4Χ4, ενδεικτικού προϋπολογισμού 35.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. 

Στοιχεία αναθέτουσας αρχής: ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ, Φιλλύρα 69300, Δημοτικό κατάστημα, τηλ. +30 25313 52827, φαξ: +30 25313 52808, email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αρμόδιος υπάλληλος κ. Γκαϊτατζίδης Παντελής, ιστοσελίδα: www.arriana.gr , κωδικός NUTS: EL 513
Κωδικοί CPV: CPV [34131000-4] «Ημιφορτηγά»
Διαδικασία διαγωνισμού: Συνοπτικός διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης τη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας‐τιμής. 
Περιγραφή /αντικείμενο διαγωνισμού: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟΥ (DOUBLE CAB) HMIΦΟΡΤΗΓΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ PICKUP 4X4

Η διακήρυξη με τα παραρτήματα θα αναρτηθούν στο ΚΗΜΔΗΣ και η προκήρυξη (περίληψη της διακήρυξης), στον ιστότοπο του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και θα δημοσιευθεί σε μία τοπική εφημερίδα τα έξοδα της οποίας βαρύνουν τον ανάδοχο (όπως και οι τυχόν επαναλήψεις).
Τα έγγραφα της σύμβασης (μελέτη, διακήρυξη, ΤΕΥΔ, Έντυπα οικονομικής κ.α.) είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Δήμου στην διεύθυνση (URL): (www.arriana.gr )
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης, να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης στο Τμήμα τεχνικών Έργων και στο γραφείο Προμηθειών του Δήμου Αρριανών (Δημοτικό Κατάστημα Φιλλύρας 69300) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 23/11/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00.
Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού (άρθρο 221 του Ν.4412/2016),. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο χώρο του Δημαρχιακού Καταστήματος Φιλλύρας ( Φιλλύρα ΤΚ 69300, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).
Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες περιλαμβάνονται στην διακήρυξη του διαγωνισμού

Διακήρυξη | Μελέτη | Περίληψη Διακήρυξης | Ειδικό Έντυπο | ΤΕΥΔ | Οικονομική Προσφορά |

  • Δημιουργήθηκε στις