Skip to main content

Συνοπτικός Διαγωνισμός: Κατασκευή νέων αντλιοστασίων ύδρευσης - άρδευσης Δήμου Αρριανών

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ προκηρύσσει δημόσιο συνοπτικό διαγωνισμό, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 παρ.2α του Ν.4412/2016 όπως ισχύουν, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΡΙΑΝΩΝ» Προυπολογισμού μελέτης 45.691,00 € ( με ΦΠΑ 24%).

 Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 12η Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 από την αρμόδια Επιτροπή διαγωνισμού του Δήμου Αρριανών, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρριανών, στο Δημοτικό Κατάστημα στην Φιλλύρα , ΤΚ 69300 Φιλλύρα, τηλ. 25313-52827.

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στην ιστοσελίδα www.arriana.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναλάβουν με δαπάνη και επιμέλειά τους την αναπαραγωγή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμα, να λάβουν γνώση των εγγράφων της σύμβασης στα γραφεία της αναθέτουσας αρχής κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Μπορούν επίσης να λάβουν αντίγραφα αυτών με δαπάνες και φροντίδα τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω στοιχεία και ταχυδρομικά, εφόσον τα ζητήσουν έγκαιρα και εμβάσουν, κατόπιν συνεννόησης με την αναθέτουσα αρχή, τη δαπάνη της ταχυδρομικής αποστολής τους. Η αναθέτουσα αρχή αποστέλλει τα ζητηθέντα στοιχεία μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή ιδιωτικών εταιρειών μεταφοράς αλληλογραφίας και χωρίς να φέρει ευθύνη για την έγκαιρη άφιξή τους στον ενδιαφερόμενο.
Εφόσον έχον ζητηθεί εγκαίρως, ήτοι έως την Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017 οι αναθέτουσες αρχές παρέχουν σε όλους τους προσφέροντες που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης σύμβασης συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και οποιαδήποτε σχετικά δικαιολογητικά, το αργότερο στις Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.

Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται το ποσό των 736,96 € και η σχετική εγγυητική επιστολή θα απευθύνεται προς τον Δήμο Αρριανών. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο γραφείο του Τμήματος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αρριανών όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τηλ. 25313-52839 .

Περίληψη ΔιακήρυξηςΔιακήρυξηΜελέτη ΣχέδιαΤΕΥΔ | Υπόδειγμα Εγγυητικής Επιστολής | Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς

 

  • Δημιουργήθηκε στις